Beachy Head - Et af de mest berygtede selvmordssteder i verden

Beachy hoved

Beachy Head er et kridtnæs på Englands sydkyst, tæt på byen Eastbourne i grevskabet East Sussex, umiddelbart øst for de syv søstre. Klippen der er den højeste kridthavsklippe i Storbritannien, der stiger til 162 m (530 fod) over havets overflade. Toppen giver udsigt over den sydøstlige kyst fra Dungeness mod øst til Selsey Bill i vest. Dens højde har også gjort det til et af de mest berygtede selvmordssteder i verden.

Kridt blev dannet i den sene kridtperiode for mellem 65 og 100 millioner år siden, da området lå under havet. Under den cenozoiske æra blev kridtet løftet op (se cenozoikum). Da den sidste istid sluttede, steg havniveauet, og Den Engelske Kanal blev dannet og skar sig ind i kridtet for at danne de dramatiske klipper langs Sussex-kysten.

Der er anslået 20 dødsfald om året ved Beachy Head. Beachy Head Chaplaincy Team udfører regelmæssige dag- og aftenpatruljer i området i forsøg på at lokalisere og stoppe potentielle springere. Arbejdere på pubben og taxachauffører er også på udkig efter potentielle ofre, og der er opsat skilte med telefonnummeret på samaritanerne, der opfordrer potentielle springere til at ringe til dem. Dødsfald på stedet er godt dækket af medierne; Ross Hardy, grundlæggeren af ​​præsteholdet, sagde, at dette opmuntrede folk til at komme og hoppe af. På verdensplan er landemærkets selvmordsrate kun overgået af Golden Gate Bridge i San Francisco og Aokigahara Woods i Japan, ifølge Thomas Meaney fra The Wall Street Journal.

Gospodar Jevremova 9a, Beograd, Serbien

Oplev mere fra Verbalists Education & Language Network

Abonner for at få de seneste indlæg til din e-mail.

Giv en kommentar

Oplev mere fra Verbalists Education & Language Network

Abonner nu for at fortsætte med at læse og få adgang til det fulde arkiv.

Fortsæt med at læse