O tamaiti aʻoga faavaomalo i Europa o loʻo feagai ma le faʻateleina o tau o lisi; O Pale e sili ona taugata

28-IULAI-2022 | O suʻesuʻega lata mai ua faʻaalia ai o tamaiti aʻoga faavaomalo i Europa o loʻo feagai ma se tau faʻaletausaga faʻatupulaia o le 14.5% i ituaiga uma o fale mautotogi.

HousingAnywhere, maketi fale mautotogi sili ona tele i Europa, su'esu'e tau o ituaiga fale mautotogi autu e tolu: fale mautotogi e tasi, potu ma potu tumaoti. O le suʻesuʻega, lea na faia i totonu o 22 aai Europa i le kuata muamua o le 2022, na faʻaalia ai o tau i luga o le maketi o fale mautotogi a Europa o loʻo faʻatupulaʻia faʻatuputeleina, faʻatasi ai ma le tau faʻaletausaga o le siʻitia o le 14.5% i ituaiga uma o fale mautotogi.

Tau totogi i totonu o aai Europa i le kuata muamua o le 2022, Verbalists
O tamaiti aʻoga faavaomalo i Europa o loʻo feagai ma le 14.5% totogi faʻaletausaga (kiliki i luga o le ata e faʻalautele ai)

O le lipoti na maua ai Paris o le taulaga sili ona taugata i Europa mo se potu tumaoti ma se potu e tasi le potumoe. O se fale e tasi le potumoe i Pale e tau, i le averesi, o le € 1,978 i le masina i le lisi, sosoo ai ma Lonetona i le € 1,940. Na pau le tau o lisi i totonu o aai e lua. O tau mo potu tumaoti na faʻaititia i Helsinki e 5.9% ma i Brussels e 1.1%.

Fa'asinomaga Fa'ava-o-malo Rent i le A'ai
Tau lisi i Europa (kiliki i luga o le ata e faʻalautele ai)

O le faʻafitauli o fale mo tamaiti aʻoga faavaomalo o loʻo aʻoga i Europa o loʻo faʻamalieina i se vaega o mea e nonofo ai tamaiti aoga. I le tele o atunu'u, e sili atu le taugofie o fale nofo a tamaiti a'oga e fa'atatau i le fa'amoemoe, nai lo le maketi fa'atau. O faʻataʻitaʻiga iloga o lenei faʻataʻitaʻiga o Lonetona ma Pale, lea o le aofaʻi o fale nofo a tamaiti aʻoga e 15% maualalo ifo nai lo le maketi tumaoti. O Rotterdam ma Venise e ofoina atu se tupe sili atu i lena tulaga.

O manaoga mai tagata mautotogi o loʻo faʻamoemoe e faʻaauau pea ona siitia i le kuata lona lua ma le tolu, faʻamalosia e le faʻaiʻuga o le Covid-19 fa'agata fa'ama'i ma le toe fo'i mai o tamaiti a'oga faavaomalo. E le gata i lea, o le taua i Iukureini e le gata ina aʻafia ai le tau o le tau e ala i le tuleia o le suauu ma le kesi i luga. E faʻaopoopoina foʻi i luʻitau i le maketi o fale e pei ona tatou vaʻaia le faʻateleina o le ulufale mai o tagata ua sosola i le taua i isi atunuu Europa.


Verbalists Education Podcast

Mo tala fou ma tala manaia e uiga i aʻoaʻoga ma gagana matou te fautuaina Verbalists Education Beyond Borders. O lenei podcast ua vave becose lauiloa i le va o aʻoaʻoga faʻapolofesa ma tamaiti aʻoga.

Suiga ile visa a tamaiti aoga e fa'amaonia ai manaoga tau tupe - Education Beyond Borders

O lo'o avanoa fo'i lenei fa'aaliga e avea o se blog post HERE. Auai ma matou a o matou talepeina numera, faʻatusatusaina faʻamaoniga o tupe manaʻomia i le 20 suʻesuʻega i le 2024. Matou te faʻamaonia le auala e mafai ai e nei manaʻoga ona avea ma faʻalavelave mo nisi o tamaiti aʻoga faavaomalo faʻamoemoe, e aʻafia ai a latou filifiliga o le taunuuga. Asiasi i leVerbalists Education & Language Networkmo nisi tala mananaia, ata ma vitio e uiga i aʻoaʻoga gagana ma femalagaaiga. Fa'afeso'ota'i: 📩⁠⁠info@verbalistseducation.comeducation.com⁠ Fesootai ma i matou: ➡️ ⁠Facebook. ➡️ ⁠Instagram. ➡️ ⁠YouTube Auala ➡️⁠⁠⁠Twitter⁠⁠⁠⁠ ➡️ ⁠LinkedIn Verbalists Education. ➡️ ⁠LinkedIn PRODIREKT⁠⁠⁠ Verbalists fa'ailoga e amata i se manatu e fa'afeso'ota'i tagata i le malosi o gagana ma le fiafia o malaga e fa'aosofia, maofa ma fa'afiafia. E mata matala ma matala le mafaufau, ola i le taimi nei, ma sailia ni mea e ofo ai atonu e le iloa ai e isi. — Auina atu se fe'au leo: https://podcasters.spotify.com/pod/show/verbalists-education/message
  1. Suiga ile visa a tamaiti aoga e fa'amaonia ai manaoga tau tupe
  2. Fa'asagaga o Suiga Leaga i A'oga i Atunu'u
  3. Ta'ape: Avanoa Visa Tamaiti A'oga ma Fua Fa'atatau mo Su'esu'ega i Kanata
  4. O tamaiti aʻoga faavaomalo e feagai ma tapuni visa i Kanata
  5. Ua fuafuaina e Farani le siitia o tau mo tamaiti aoga faavaomalo

Verbalists Education tala

Tumau i le pito i luga o tala faʻaaoaoga sili ona taua ma mea tutupu, faʻapea foʻi ma ofo sikolasipi! Fa'asoa e leai se totogi:

Auai 960 isi tagata o lesitala

Saili atili mai Verbalists Education & Language Network

Fa'asoa ina ia maua tala fou i lau imeli.

Tuua se tali

Saili atili mai Verbalists Education & Language Network

Fa'asoa nei e fa'aauau le faitau ma maua le avanoa i le fa'amaumauga atoa.

Ia faaauau pea le faitauina o